PRESENTASJON

Jeg, Reidar Gabrielsen, er født i 1947, i Stavanger, Norge. Jeg er gift med Inger og har to barn; Endre som er født i 1972, og Tonje som er født i 1975.

Jeg har drevet aktivt med hunder siden jeg var 15 år. Schæfer har vært ”min” rase frem til 1994, da den siste ble avlivet på grunn av alder. Ved siden av Schæfer har jeg drevet med Pekingeser, Golden Retriver og Welsh Corgi. Jeg har vært aktiv innen de fleste disipliner innenfor brukshundområdet; har hatt hunder som har gått alle klasser lydighet, godkjent lavinehund, og godkjent søkshund i Sivilforsvaret. I tillegg har jeg fungert som ettertrener av førerhunder. I de senere år har jeg drevet med instruksjon av lydighet på forskjellige nivåer, samt konsentrert meg mer om utstilling og oppdrett av hundene våre.


Fra Kennel Reigab's hage

Ved siden av å drive med hunder har jeg også i alle år drevet med oppdrett ev tropefugler, med hovedinteresse i store papegøyer (hovedsaklig Amazon). Jeg er dommer for papegøyer (N.T.F.), og sitter i dommerutvalget i Norge.Ved siden av dette har jeg fra 1972 drevet med hester, Norsk Kaldblodstraver, frem til 2000, da min siste hest ble solgt.

Som medinnehaver av Kennel Reigab’s står vår datter Tonje. 

Tonje med tre av våre champions; Nora, Zina og Vera

I tillegg til hennes interesse for hunder, har også hun drevet aktivt med hester, da innen dressurridning. Tonje studerer for tiden markedsføring i England, og har derfor måttet legge ridningen på ”vent” for en periode. Interessen for hunder blir derimot holdt oppe; hun får anledning til å reise på en rekke hundeutstillinger, da hun er bosatt midt i Airedale Terrierens opprinnelsessted; Yorkshire.

I vårt oppdrett har vi lagt vekt på å velge avlshunder med bredde og kvalitet i stammene bak seg, både når det gjelder utseende så vel som gemytt. Vi har produsert mange pene hunder, men det er dessverre ikke alltid like enkelt å finne valpekjøpere som er utstillingsinteresserte, eller som har evne til å handle og trimme hundene til deres fordel. 


Tonje i trimmerommet

Vi prøver derfor å oppmuntre valpekjøpere til å være aktive med hundene deres gjennom å arrangere lydighetstrening (hver valp blir solgt med et 20 timers lydighetskurs inkludert) og hjelp til trimming og utstillingstrening.


Kennel Reigab's
Reidar Gabrielsen & Tonje Gabrielsen
Tunveien 14, 4016 Stavanger, Norge
Tlf: +47 51 58 74 71  mobil: +47 92 21 92 06
e-mail: reigabs@frisurf.no 


© 2000 Kennel Reigab's - Design: Berit Rosenfeldt - webmaster
No part of this homepage may be copied or re-used without expressed written permission. 
All material on the homepage are original photographs and are the copyrighted 
property of the original photographer. Graphics and photographs may not be copied, 
distributed, sold, or used in any way without permission.